Despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa raspunda rapid la cerintele clientilor. Avem sediul in Bucuresti. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viata sanatos, dupa ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relationa cu cei din jurul nostru. Si bineinteles, ne-am schimbat si obiceiurile alimentare, intelegand cat de important este sa adoptam o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, si alte substante chimice de sinteza. Suntem intr-o continua invatare despre ceea ce inseamna un mod de viata sanatos, si incercam sa transmitem acest lucru si clientilor nostri.

Intr-un timp foarte scurt am reusit rapid sa atragem atentia clientilor din toata tara prin gama noastra de produse si prin modul nostru deschis si sincer de a fi.

Furnizorii nostri au capatat rapid incredere in noi, oferindu-ne la unele marci exclusivitate de distributie/import pe teritoriul Romaniei.

In prezent avem in oferta peste 3000 de produse bio, raw, vegane, lunar adaugand noi produse ca urmare a initierii contactelor cu cat mai multi producatori. 

Increderea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp foarte scurt sa ajungem destul de departe. 

Multumim pentru increderea pe care partenerii nostri existenti ne-au acordat-o, si totodata si viitorilor nostri parteneri, numarul acestora crescand de la o saptamana la alta.

In prezent furnizam produse bio pentru: magazine bio si naturiste, hoteluri si pensiuni, gradinite particulare, sali de fitness, restaurante, producatori de suplimente alimentare.

SC Biodepozit SRL

Bucuresti, Romania

www.biodepozit.ro